Konsultation og metoder
Første konsultation og mine behandlingsmetoder


Første konsultation varer 1½ time, da jeg har behov for en grundig afklaring af dit sundhedsproblem.

Du vil bl.a. få målt blodtryk, få foretaget en irisanalyse, samt en uddybende samtale, hvor jeg stiller spørgsmål, for at få det bedste overblik over din krops tilstand, og hvordan jeg bedst kan hjælpe.


Det er ligeledes vigtigt at få afklaret om dit problem er af en sådan karakter, at du skal omkring egen læge, eller andre i det etablerede system først. Den første konsultation sluttes af med en mindre behandling.


Et sundhedsproblem har sjældent kun én årsag. Derfor behandler jeg altid med flere terapiformer, så kroppen hjælpes bedst mod balance.


Behandlingsmetoder


Som udgangspunkt vil jeg altid kombinere akupunktur (almindelig akupunktur, øreakupunktur og ved smerter; aku-nova), sugekop, zoneterapi og almindelig sundhedsvejledning i en behandling.


Alt efter årsagen vil jeg benytte mig af homøopati, kostvejledning, kinesiologi, psykisk afspænding, mentaltræning, laser eller mild manipulation. Vi har store lasere i klinikken, som er yderst effektive ved alle former for inflammation.


Ved problemer i muskel og bevægeappartet vil jeg altid henvise til min mand, der har 20 års god erfaring i behandling af lidelser herfra.


Ønsker du ikke nåleakupunktur, tilbyder jeg laserakupunktur.


Vigtigt

Et godt resultat kommer kun af et samarbejde mellem dig og mig. Jeg behandler kroppen og vejleder dig, men mellem behandlingerne skal du påregne at arbejde med visse vaner, indtage kosttilskud og ligende, for at få det bedste resultat.


Effekt:

Mærker du ikke forandring efter 3 konsultationer, finder vi sammen ud af, om du skal fortsætte eller henvises til anden behandler.


Sundhedsrådgivning via nettet


Priser


Billeder fra klinikken: